Logo-Hervormde-Gemeente-Ichthus-Sleeuwijk

Ds S. Both: kerkdienst met bezoekers! Bekijk deze dienst met beeld terug op Youtube

09-05-2021 om 09.30
Wanneer u deze dienst wilt bijwonen dan dient u zich voor vrijdagavond 19.00u op te geven bij broeder Den Braven via e-mail Enable JavaScript to view protected content. In deze dienst kunnen wij maximaal 30 bezoekers ontvangen. Wij rekenen op uw begrip wanneer u melding krijgt dat de dienst vol zit, daarnaast is er geen samenzang en tevens zijn er ook geen voorzangers aanwezig. Dit alles conform de richtlijnen van het RIVM. In de loop van de dag kunt u deze dienst met beeld ook terugkijken via Youtube. Klik op 'bekijk diensten' en u bent op ons Youtube kanaal.

Ds J.P. Lensen: kerkdienst met bezoekers!

09-05-2021 om 16.00

Hervormde Gemeente Ichthus
De Hervormde Gemeente Ichthus Sleeuwijk bestaat sinds mei 2009. Wij waren eerder actief als evangelisatie en houden naast de zondagse erediensten ook diensten op christelijke feest- en gedenkdagen, bid- en dankdag, oudejaarsavond en nieuwjaarsmorgen. Verder organiseren we diverse activiteiten zoals bijvoorbeeld Gezinsdiensten, Bijbelkring, Catechese. We proberen missionair in de wereld te staan en om te zien naar onze naaste dichtbij en verder weg.
Hervormde Gemeente Ichthus