Logo-Hervormde-Gemeente-Ichthus-Sleeuwijk

Palmzondag *Internetdienst* m.m.v. Ds. W.P. van der Aa

05-04-2020 om vanaf 12.30
Vanmorgen hebben wij een dienst opgenomen. Voorganger is Ds. W.P. van der Aa en organist Dhr. G. van de Werken

Palmzondag *Geen Dienst*

05-04-2020 om 09.30 & 16.00 uur
In verband met uitbraak van Coronavirus hebben wij moeten besluiten de diensten te annuleren. Wij hopen op uw begrip!

Goede Vrijdag *Internetdienst* m.m.v. Prop. Molenaar

10-04-2020 om
In verband het uitbraak van het Coronavirus hebben wij moeten besluiten de dienst te annuleren. Daarom zal er een dienst worden opgenomen met Prop. Molenaar. Organist is Dhr. G. van de Werken. Houdt de website in de gaten wanneer deze dienst te beluisteren is.

Pasen *Geen Dienst*

12-04-2020 om 09.30 & 16.00 uur
In verband met uitbraak van het Coronavirus hebben wij moeten besluiten de diensten te annuleren. Wij hopen op uw begrip!

**Kerst&Advent** (zang) Avond m.m.v. zangeres Rineke de Wit

11-12-2020 om 20.00
Vanavond organiseren wij weer een bijzondere Kerst (zang) avond in een intieme, akoestische en sfeervolle setting zal zangeres Rineke de Wit en zanger Richard van Doezelaar hun medewerking verlenen. Rineke de Wit is bekend van Vocalgroup Filiae, EO Nederland Zingt en Forever Worship Choir. U/jij bent van harte uitgenodigd deze bijzondere Advent/Kerstavond bij te wonen. Toegang is GRATIS!!

Hervormde Gemeente Ichthus
De Hervormde Gemeente Ichthus Sleeuwijk bestaat sinds mei 2009. Wij waren eerder actief als evangelisatie en houden naast de zondagse erediensten ook diensten op christelijke feest- en gedenkdagen, bid- en dankdag, oudejaarsavond en nieuwjaarsmorgen. Verder organiseren we diverse activiteiten zoals bijvoorbeeld Gezinsdiensten, Bijbelkring, Catechese. We proberen missionair in de wereld te staan en om te zien naar onze naaste dichtbij en verder weg.
Hervormde Gemeente Ichthus
© Twee Man Sterk